Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μπριζόλα με μουστάρδα


Υλικά: 

  • Χοιρινές μπριζόλες
  • Αρκετή μουστάρδα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • Ρίγανη
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις αλείφουμε και στις δύο πλευρές με την μουστάρδα, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
Τις βάζουμε σε βαθύ τηγάνι με αρκετό ελαιόλαδο σε πάρα πολύ χαμηλή φωτιά.
Τις τηγανίζουμε, και τις γυρνάμε διαρκώς για να μην μας καούν και για να παραμείνουν ζουμερές.
Λίγο πριν σβήσουμε την φωτιά, ρίχνουμε και τα κρεμμύδια, και τα αφήνουμε να σωταριστούν.
Σβήνουμε με το λεμόνι και τις σερβίρουμε αμέσως.

Μπορούμε επίσης να σβήσουμε με λευκό κρασί.

6 σχόλια:

  1. Πω!πω! τί μου κάνεις τώρα και είμαι και σε δίαιτα, δεν τρώω τηγανιτά!!! Απίστευτα υπέροχη φαίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά απίστευτο πιάτο.Θα δημοσιεύσω όμως και συνταγές με λίγες θερμίδες αφού κάνεις δίαιτα!!!:)

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανέρμοφο και πεντανόστιμο πιάτο!!Καλό βράδυ, επίσης!!

      Διαγραφή
  3. Καλως σε βρηκααα!!!
    Οπως σου εγραψα και στο δικο μου μπλογκ, ειμαι να πεσω μεσα στη φωτο....
    Η φωτο ειναι δικη σου?! Σιγουρα θα την φτιαξω τη συνταγη!
    Ευχαριστωωω!!!! ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι η φώτο δεν είναι δική μου.Την βρήκα στο Ίντερνετ, αλλά έτσι ακριβώς είναι το πιάτο...

      Διαγραφή